Η εταιρεία Αφοί Μαρσέλοι Α.Ε. ιδρύθηκε το 1934 και διαθέτει ιδιόκτητες υπερσύγχρονες παραγωγικές εγκαταστάσεις στην Αττική έκτασης 5000 τετραγωνικών μέτρων, σε σημείο εύκολα προσβάσιμο και με δυνατότητα αποθήκευσης επαρκούς αποθέματος ετοίμων εμπορευμάτων και πρώτων υλών.

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στην παραγωγή – επεξεργασία προϊόντων tissue σε οικιακές και επαγγελματικές συσκευασίες καθώς και στην εμπορία συσκευών χάρτου δίνοντας ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα της υγιεινής. Τα προϊόντα μας είναι τοποθετημένα στην αγορά με το διακριτικό τίτλο Mars Tissue.

Eίμαστε μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη βιομηχανία επεξεργασίας χάρτου και λόγω της συνεχούς αύξησης της δυναμικότητας μας τα τελευταία 20 χρόνια, είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε για την άριστη ποιότητα των προϊόντων μας, την άμεση παράδοση τους, τη συνεχή καινοτομία με απόλυτο σεβασμό για το περιβάλλον.

Στόχος μας για τα επόμενα χρόνια είναι η δημιουργία καινοτόμων προϊόντων και συσκευών άριστης ποιότητας με σκοπό την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας και τη μείωση του κόστους χρήσης.